Liceenii ajută întreprinderile mici şi mijlocii să facă primii paşi spre digitalizare

231
Liceenii ajută întreprinderile mici şi mijlocii să facă primii paşi spre digitalizare - liceenii-1622657165.jpg

Articole de la același autor

Liceenii care și-au dezvoltat competențe digitale prin Programul Generația Tech sprijină IMM-urile care nu au o prezență în online să facă primii pași către digitalizare. Astfel, IMM-urile economisesc resurse, câștigă timp și o prezență optimizată în online, iar tinerii din Generația Tech câștigă prima lor experiență profesională cu mediul IMM din România, prin Programul IMM Online.

Decalajul firmelor românești față de media europeană (70% digitalizare în rândul IMM-urilor) este mare; aproximativ jumătate (42%) din întreprinderile mici și mijlocii din România nu dețin o prezență online, iar marea majoritate (90%) nu realizează în prezent vânzări online, așa cum o arată Studiul IMM în Online.

Dincolo de accesul gratuit la consultanți, spațiu de dialog și resurse 100% practice, Programul IMM Online facilitează legătura cu tineri absolvenți ai cursurilor de digitalizare Generația Tech - program lansat în 2019 cu sprijinul Google.org, care a format până în prezent peste 1.700 de tineri specialiști IT&C.

Experiența denumită IT la Cheie, facilitată de IMM în Online, răspunde astfel atât nevoilor tinerilor celor care își fac debutul sau reconversia profesională în arii digitale, cât și nevoilor companiilor mici și mijlocii din țară puse astăzi în fața provocării de a avea o prezență online. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1512 secunde