Legislaţia privind Organizaţiile de Management de Destinaţie va fi modificată

172
Legislaţia privind Organizaţiile de Management de Destinaţie va fi modificată - vafimodificata2-1619709730.jpg

Articole de la același autor

O delegaţie a Asociaţiei patronale RESTO s-a întâlnit recent, la Bucureşti, cu secretarul de stat, Paul Ene, responsabil cu turismul în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. Printre subiectele abordate s-a discutat despre deschiderea sezonului estival 2021, problemele legate de administrarea măsurilor de sprijin M2 şi M3 şi despre promovarea vacanţelor în România şi a turismului românesc la nivel de minister. Corina Martin, preşedintele onorific al RESTO a transmis prin intermediul unui comunicat, că a fost plăcut surprinsă de deschiderea faţă de dialog şi faţă de drepturile antreprenorilor.

„Am cerut explicaţii privind declaraţia făcută săptămâna trecută de domnul Ene, precum că masca va fi obligatorie pe plajă şi în apă. Ni s-a motivat că declaraţia nu a fost corect preluată şi că, de fapt, sensul nu a fost acesta”, a spus Corina Martin.

Vicepreşedintele RESTO, Roberto Tortora a solicitat clarificarea definiţiei de beach-baruri, iar preşedintele asociaţiei, Egevit Aslan a precizat, că legislaţia privind Organizaţiile de Management de Destinaţie (OMD) va fi modificată, astfel încât, operatorii privaţi să aibă cu adevărat un cuvânt de spus în administrarea taxelor din turism pe care ei le plătesc.

„Sezonul estival 2020 s-a încheiat fără niciun focar de COVID-19 sau fără nici un caz de toxiinfecţie alimentară, ceea ce demonstrează că operatorii din turism au fost foarte bine pregătiţi”, a subliniat preşedintele onorific al asociaţiei. În acest sens, reprezentanţii RESTO au cerut sprijin pentru promovarea vacanţelor pe litoralul românesc la nivelul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi au primit asigurări că acest lucru se va întâmpla. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3027 secunde