€ 4.6662
£ 5.2488
$ 4.0794

Mai multe ştiri online:

Le-a pus gând rău funcționarilor publici

Ştire online publicată Miercuri, 01 Noiembrie 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Eugen Teodorovici, membru al Comisiei de Buget Finanțe din Senatul României a declarat că, atunci când se va întoarce în administrația publică, va desființa tot ce înseamnă statutul funcționarului public și îl va înlocui cu personal contractual. „Mai bine ca funcționarul să fie personal contractual și să demonstreze șefului că merită să vină și a doua zi la lucru. Nu mai ține să se laude pe la colțuri funcționarul public că a schimbat 15 miniștri și îl schimb și pe ăsta... Veți vedea cât vor zbârnâi, nu vor mai avea timp nici să bea apă. Acum, alocă foarte puțin timp pentru muncă și restul pentru de țigări, Facebook și altele”, a afirmat Teodorovici.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
sambata, 17 noiembrie Foto : COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA 76593 vizite, 0 comentarii COD GALBEN DE NINSORI LA CONSTANȚA
Eveniment
ieri, ora 14:08 Foto : VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE! 2568 vizite, 0 comentarii VIAȚA UNUI COPIL STĂ ÎN MÂINILE NOASTRE. HAIDEȚI SĂ DONĂM SÂNGE!
Cultură-Educație
joi, 15 noiembrie Foto : Doliu în învățământul constănțean! 2080 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7817 secunde