Jojo l-a adus pe Adam la Salonul Auto Maritimo

3754
2

Articole de la același autor

Rădăcini Motors Constanța, reprezentant autorizat al mărcilor Opel, Chevrolet și Citroen, participă la Salonul Auto Maritimo, ediția a II-a, cu peste 35 de modele de autoturisme și autoutilitare. 

Invitata specială a Rădăcini Motors Constan-ța, care și-a făcut apariția la stand, vineri dimineață, a fost Jojo, imaginea Opel Adam în România (singurul model mini lifestyle proiectat, dezvoltat și construit în Germania). 

"Ideea de colaborare a venit de la echipa Opel și m-a bucurat foarte tare, pentru că atunci când m-am întâlnit cu ei și mi-au prezentat proiectul mi s-a părut foarte interesant, pentru că Adam e un produs de fashion, în primul rând. Și având atât de multe variante, 61.000 pentru interior, 82.000 pentru exterior, mi s-a părut fascinant. La mine a ajuns prima variantă de Adam Glam. Eu conduc un Adam Glam. A fost foarte frumos pentru că noi am creat o întreagă poveste în jurul produsului Adam. A existat și o căutare a lui Adam, am făcut un fel de teaser pentru publicul consumator. A existat un jurnal pe pagina mea de facebook, care chiar așa s-a numit: «În căutarea lui Adam»; practic l-am personificat pe Adam și am început să-i vorbesc ca și cum ar fi fost un prieten foarte bun. L-am căutat, în toate variantele sale și am ajuns la final la varianta pe care o conduc acum și care mi-e aproape în fiecare zi", a explicat Jojo.

O altă vedetă pe patru roți a standului este și Opel Mokka, SUV-ul subcompact al mărcii. De asemenea, în exclusivitate în Constanța, Rădăcini Motors prezintă și Opel Ampera, cel mai bine vândut automobil electric de pasageri din Europa, cu o cotă de peste 20% din segmentul european. 

Pe de altă parte, la standul Citroen sunt autovehiculele din gama DS: DS3 Cabrio, DS4, DS5. În plus, în premieră națională, vizitatorii îl pot descoperi și pe noul C4 Picasso.

Prezența Chevrolet va fi subliniată de Che-vrolet Camaro, singurul Muscle Car importat oficial în România, doar prin Rădăcini Motors, precum și ultimele noutăți ale brandului, Chevrolet Trax și Chevrolet Captiva Facelift.

Comentează știrea

BkvJplgzaOXxFNBi
12 octombrie 2014
TPARNBpIFObrspOl

pgCMXn http://www.QS3PE5ZGdxC9IoVKTAPT2DBYpPkMKqfz.com

WiBmdxfAnKJ
21 octombrie 2014
fnKRTSXxzEQtamu

QsO0Zl hotqbxbnrooc, [url=http://ywyiglvhplut.com/]ywyiglvhplut[/url], [link=http://gotdswhmajtz.com/]gotdswhmajtz[/link], http://kcvktffwehzd.com/

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Iulie 2013
Stire din Economie : Dolarul american coboară
Pagina a fost generata in 3.5919 secunde