Jale pe străzile Constanței!

2049
Jale pe străzile Constanței! - a390c82ecc9ce786f206132b48703641.jpg
Un echipaj de control al Registrului Auto Român (RAR), reprezentanța Constanța, a verificat, în perioada 1 - 30 aprilie, 122 vehicule. Vestea proastă este că, 107 dintre acestea au fost declarate neconforme din punct de vedere tehnic pentru a circula pe drumurile publice.
Potrivit reprezentanților RAR Constanța, în urma controlul tehnic din punct de vedere al siguranței rutiere au fost depistate 91 de autovehicule cu probleme. Vor-bim aici în principal despre defecțiuni ce afectează sigu-ranța rutieră la sistemul de frânare, de rulare - jente, anvelope, direcție, defecțiuni ale instalației electrice de iluminare, ori probleme vizavi de rezistența caroseriei.
În urma controlului tehnic din punct de vedere al pericolului iminent în funcționare (jocuri la sistemul de direcție, ineficacitate la sistemul de frânare) au fost depistat 44 de autovehicule neconforme.
De asemenea, angajații RAR Constanța au depistate șase autovehicule cu ITP-ul expirat.
"S-au întocmit un număr de 102 procese verbale de contravenție, au fost efectuate 75 de rețineri ale certi-ficatelor de înmatriculare și o reținere a permisului de conducere", au precizat reprezentanții RAR Constanța.
Să nu credeți însă că seria controalelor s-a oprit la 30 aprilie. În perioada următoare RAR Constanța, alături de poliția rutieră, va desfășura acțiuni specifice de depistare a vehiculelor neconforme din punct de vedere tehnic, în baza calendarului de activități aprobat și a procedurilor legale în vigoare așadar, mare atenție!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.724 secunde