Iranul va importa 3.000 de tauri, din România

Miercuri, 27 Februarie 2019
189
În urma negocierilor purtate între Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor din România (ANSVSA) și Organizația Veterinară a Iranului s-a ajuns la un acord privind termenii și condițiile pentru realizarea exportului de bovine din România. În acest sens, membrii Asociației Crescătorilor și Exportatorilor de Bovine, Ovine și Porcine din România au primit, din Iran, o primă ofertă de achiziție pentru 3.000 de capete de tauri de carne, urmând ca oferta să crească semnificativ.
În perioada următoare o delegație a companiei iraniene va efectua o vizită în România pentru finalizarea discuțiilor în vederea semnării contractului și vizitarea fermelor, în scopul verificării stării de sănătate a animalelor și a condițiilor de întreținere a acestora.


Exportatorul, o societate comercială din județul Prahova, are vastă experiență în creșterea animalelor și exportul de animale vii, realizând colaborări cu agenți economici din țări membre ale Uniunii Europene, dar și din Orientul Mijlociu.


Pagina a fost generata in 0.3657 secunde