Investitorii în turism din stațiunea Venus, foc și pară din cauza Podului Agigea

555
1
Investitorii în turism din stațiunea Venus, foc și pară din cauza Podului Agigea - fondpodagigeapozataviazi13485918-1370639915.jpg

Articole de la același autor

Hotelierii și ceilalți investitori din turism din stațiunea Venus sunt foc și pară pe Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) din cauza restricțiilor de circulație impuse pe podul Agigea. Reprezentanții Asociației Investitorilor în Stațiunea Turistică Venus spun că astfel este sabotat turismul din tot sudul litoralului - Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.

"Au început cu podul de la Constanța acum aproximativ zece ani și, dacă s-a dat în folosință autostrada care iese de la Cernavodă, s-au gândit, cred, să întocmească niște acte pentru a demonstra că circulația de pe podul Agigea nu este în siguranță, pentru a găsi motiv ca pentru trei ani să se apuce de lucru numai vara. Este inacceptabil ca o lucrare care trebuia executată în maxim trei luni, toamna sau primăvara, să se lungească peste trei ani, să execute lucrarea cu 4 - 5 muncitori. Azi (n.r.: vineri, 7 iunie) la ora 9.10 - 9.20 erau kilometri de mașini și într-o parte și în alta și vreo șase muncitori care stăteau la taifas", a declarat președintele Asociației Investitorilor în Stațiunea Turistică Venus, Lucian Iftimie.

Acesta solicită chiar înființarea unei comisii care să analizeze situația lucrărilor, termenele de execuție: "Solicităm de urgență înființarea unei comisii, din care patronatele să facă parte, care să analizeze situația de lucrări, termenii de execuție, organigrama cu normele pe fiecare lucrare și în același timp cine a aprobat ca aceste lucrări să se desfășoare numai în timpul sezonului estival".

Comentează știrea

Borat
8 iunie 2013
jigodii

Niste animale in CNADR

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Economie : Mai multe trenuri spre litoral!
Sâmbătă, 08 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum te pregătești de vacanță
Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Se închide, din nou, Podul Agigea
Pagina a fost generata in 0.5337 secunde