Investiție de 5 MILIOANE DE EURO în MAMAIA! Primul HOTEL cu servicii ALL INCLUSIVE

3375
8

Articole de la același autor

Sâmbătă seară a avut loc deschiderea oficială, "cu surle și trâmbițe" (și foarte mulți invitați speciali), a unui nou hotel de lux, primul de pe litoralul românesc care oferă servicii ultra all inclusive. Este vorba despre Phoenicia Luxury Hotel, din nordul stațiunii Mamaia (Năvodari), deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, o investiție de nu mai puțin de cinci milioane de euro, clasificată la patru stele plus, care cu siguranță va aduce pe litoralul românesc și mulți turiști străini cu bani, asta datorită serviciilor și condițiilor oferite.


Phoenicia Luxury Hotel dispune de 400 de locuri de cazare și de un excelent amplasament, asta având în vedere că este situat pe malul Mării Negre, la mai puțin de 100 de metri de Phoenicia Holiday Resort și la un kilometru de zona de cluburi din Mamaia Nord, pe una din cele mai frumoase plaje de pe întreg litoralul românesc.


Noul hotel are peste 15.000 de metri pătrați construiți, care se alătură celor peste 300.000 de metri pătrați construiți sau amenajați până în 2013 de către Phoenicia Hotels&Resort (care a devenit, astfel, cel mai mare grup hotelier din România, cu o capacitate de cazare de peste 6.000 de locuri, din care 3.000 pe litoral). Referitor la spațiul de cazare oferit de hotel, acesta este mai mult decât generos. Are, de exemplu, camere duble de 45 de metri pătrați, dar și apartamente de peste 71 de metri pătrați, care includ două băi.


Investiții vor mai fi


Această investiție, care până la urmă pune într-o lumină mai bună turismul românesc de litoral, per ansamblu (ca de altfel oricare altă investiție de această amploare), dar și orașul Năvodari, va fi însă urmată de altele, sau cel puțin așa speră autoritățile din Năvodari.
"Acum cinci, șase ani promiteam că Năvodariul va fi surpriza plăcută a litoralului românesc. Astăzi vă spun, cu toată responsabilitatea, că la Năvodari după Revoluție s-au făcut cele mai mari investiții în turism din România. Eu le estimez undeva la peste 100 de milioane de euro. Practic am reușit să transformăm zone care erau mlăștinoase, pe care creșteau mărăcini. Am sistematizat, am creat condițiile administrative să atragem investitori, am adus toate utilitățile necesare și le-am dimensionat la tot ceea ce înseamnă investiții pentru următorii 30, 40 de ani: aducțiuni suficiente de apă, canalizare, gaze, căi de acces, parcări. Am delimitat foarte bine domeniul public de domeniul privat. În următorii doi ani va apărea drumul dintre Năvodari și Mamaia pe patru benzi, iluminat, cu sensuri giratorii, va apărea zona de faleză de 5,9 kilometri, lărgim drumul dintre Năvodari și Ovidiu pe patru benzi, deci practic va fi posibil ca de la București să ajungi în stațiunea Mamaia pe patru benzi", a precizat primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei.


Cum vorbim despre un hotel de lux, nou, cu pretenții, nici prețurile nu sunt chiar mici, însă cei care au apucat deja să-și petreacă acolo câteva zile spun că se merită fiecare bănuț. De exemplu, un pachet de șapte nopți costă, pentru două persoane, în cameră dublă, cu pat matrimonial, în această perioadă, aproape o mie de euro, preț promoțional, însă. În acești bani sunt incluse micul dejun și prânzul în regim bufet suedez, parcare și plajă privată, seif în cameră, precum și accesul la facilitățile oferite de Phoenicia Holiday Resort: șase piscine, locuri de joacă pentru copii și club de animație, teatru de vară, parc, terenuri de sport, sală de fitness, saună, restaurante cu specific românesc, libanez și italian.


Comentează știrea

ath
15 iulie 2013
Breaking News

De 40 de ani citesc in gazetele comuniste ca siderurgistii galateni au depasit planul la export,ca productia de sfecla esta mai mare anul asta,ca Ceausescu a facut o vizita la metrou,ca Mamaia a fost invadata de turisti,ca politicienii au inaugurat un veceu public,o trecere de pietoni sau un lift.Azi am aflat ca o delegatie de stahanovistii din PSD au deschis primul hotel cu servicii ultra all inclusive.Sa ne traiti ! Andrei Plesu spunea ca "numai la noi bacalaureatul devine breaking news". A gresit putin.Trebuia sa spuna ca numai la noi politicienii se fotografiaza la botez.Motiv de publicitate.Primarul Matei se fotografiaza cu "Phoenicia Luxury Hotel",Becali se "fotografiaza" intr-o biserica si cneazul Mazare se afiseaza cu ditamai CET-ul in brate ca Basarab Intemeietorul.Dar nimeni nu vrea sa se traga in poza cu factura mea la caldura sau cu taxa pe rahatul de caine.De cand s-a descis hotelul asta ma simt putin mai relaxat.

admirator
15 iulie 2013
hahaha

Bravo "ath"! Si ce treaba are Mamaia si Mazare cu Navodariul? Si ce treaba are capitalul luyi Mhomed asta, cu turismul romanesc? La el in hotel vor veni doar arabi cu multi bani, care-si vor lasa pungile in mina tot unui arab... Si ce treaba au politicienii alesi cu investitorii (romani sau stgraini)? Au facut ceva legi mai bune? Au micsorat taxele si impozitele? De ce taie panglici la inaugurari? Sa taie panglicile la groapa de gunoi pe care o proiectasera la Navodari.......

Andrei
15 iulie 2013
hai sictir

Eu nu inteleg ce treaba ai tu cu aceasta Lume.

aadmirator
15 iulie 2013
@andrei

Care "aceasta lume"? Poate fi interpretat in multiple feluri afirmatia ta. Esti de la Spiru? Si... distinsa loaza, pe cine sictiresti? Autorul articolului, pe "ath" sau pe umilul de subsemnat? Fii mai clar, ca altfel banuim ca ai dat Bacul la Bolintineanu si te-a scapat Plagiatorul .....! Dar oricine ar fi tinta injuraturii tale, nu stii ca pe forummuri nu se injura? Ai crescut la cort? Sau crezi ca esti singurul care stie sa injure? Propun moderatorului sa-ti stearga comentul, pentru lipsa de civilizatie si nerespectarea dreptului la opinie a colegilor forumisti. Si pentru injosirea ziarului!

admirator
15 iulie 2013
da, dar

moderatorul a plecat acasa... s-a sfarsit programul! ati devenit o foaie feminist-mazarista!

admirator
15 iulie 2013
bai moderatorilor

"Hai sictir!"

dani
16 iulie 2013
NAVODARI ORAS TURISTIC

CE GLUMA BUNA! INVESTITII DE 100 MILIOANE DE EURO, SOSEA CU 4 BENZI(BENZI DESENATE) PACAT CA PUTINII KILOMETRII DE PLAJA A INCAPUT PE MANA DOMNILOR MAZARE SI MATEI.SA ALES PRAFU DE ORICE URMA DE DEZVOLTARE TURISTICA. AS VREA SA VAD UNDE SUNT ACELE CAI DE ACCES SI TOATE CELE ENUMERATE IN MAREA LOR REALIZARE... TOTUL ESTE UN MARE RAHAT, LA FEL DE MARE PRECUM ACESTA TARA SI PROSTIA SI LIPSA DE CARACTER A MAJORITATII OAMENILOR CARE LOCUIESC IN EA... ROMANIA( MEXICUL EUROPEI)

Ghidush
31 iulie 2013
Bucurie

Haidetzi baietzi la bulgari ca tot mai ieftin iesim! Si nu ne enervam !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum alegem cortul potrivit?
Pagina a fost generata in 1.2481 secunde