Interes pentru oferta turistică românească, la Viena

3302
România și-a prezentat oferta și destinațiile turistice la târgul "Ferien Messe 2010", de la Viena, desfășurat în perioada 14 - 17 ianuarie 2010. În cele patru zile de târg, 16 expozanți din standul României au oferit peste 12.000 de prospecte și informații despre oferta turistică românească. Alături de agenții de turism au fost prezente consiliile județene Suceava și Tulcea, asociațiile de promovare din Bucovina și Banat, precum și companii aeriene. În cadrul târgului a fost lansat programul "Pelerin în Bucovina", ca parte componentă a proiectului "Drumul de pelerinaj Viena – Bucovina", un proiect comun româno-austriac.
Publicul a fost interesat de oferta turistică a țării noastre, în special de Bucovina, Transilvania, Delta Dunării, drumețiile în Carpați, București și Banat, dar și de produse de nișă, precum: caravane auto sau moto și turism de aventură sau activ.
Târgul, organizat în Complexul Expozițional Prater din capitala Austriei, a reunit peste 800 de expozanți din 70 de țări, bucurându-se de prezența a peste 147.000 de vizitatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4724 secunde