X

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute

914
Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute - tren2-1627627323.jpg
Vremea ostilă accidentele feroviare și garniturile învechite au dus la întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile.


Trenul care a plecat miercuri din Mangalia spre Arad - în care se aflau și 30 de copii - a avut o întârziere de 600 de minute. Drumul a durat în total 26 de ore.


Iar trenul Inter-Regio de pe ruta Mangalia - Timișoara a ajuns la destinație după 29 de ore!


Iniţial, trenul INTER REGIO care a plecat din Mangalia miercuri seara, ar fi trebuit să ajungă la Arad joi, la prânz. Pasagerii au sosit la destinaţie însă cu zece ore mai târziu. Călătorii au coborât pe peronul gării din Arad, abia aseară, în jurul orei 23:00, după un drum de 26 de ore. Printre ei se aflau și 30 de copii care se întorceau din tabăra de judo de la Costinești.


Un alt tren care a plecat tot din Mangalia, de această dată spre Timişoara, a ajuns la destinaţie după 29 de ore!


Garnitura a rămas blocată mai bine de nouă ore pe un câmp. A reuşit să ajungă la Bucureşti în jurul orei 9:30 dimineața, însă chinul pasagerilor nu a luat sfârşit după ce s-a auzit din nou semnalul de plecare spre destinaţie.


Pe la ora 16.00, s-a defectat locomotiva, la 15 km de Drobeta Turnu Severin. O alta a fost trimisă în ajutor, dar și aceasta s-a stricat pe drum. Garnitura şi-a continuat drumul abia după trei ore, cu ajutorul celei de-a treia locomotive.


În cele 29 de ore, cât a durat drumul chinuitor, într-o căldură insuportabilă, pasagerii au primit de două ori câte un corn și o sticlă cu apă.


Trenul a ajuns la Timişoara - destinaţia finală - aproape de miezul nopţii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6473 secunde