Întâlnire între conducerile camerelor de comerț din Constanța și Lesvos (Grecia)

165
Întâlnire între conducerile camerelor de comerț din Constanța și Lesvos (Grecia) - intalnireintreconducerilecamerel-1543851412.jpg

Articole de la același autor

Ion Dănuț Jugănaru - directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a primit, azi 
3 decembrie 2018, vizita unei delegații a Camerei de Comerț și Industrie din Lesvos-Grecia, se arată într-un comunicat de presă. Delegația a fost condusă de Evangelos Myrsinias - președintele Camerei de Comerț și Industrie din Lesvos – Grecia. 
Din componența delegației a mai făcut parte Panagiotis Chatzikyriakos – secretar general CCI Lesvos și președintele Asociației de turism, agențiilor și firmelor de shipping din Lesbos.


La invitația conducerii CCINA Constanța la întâlnirea cu delegația elenă au participat Costin Ioan Răsăuțeanu – viceprimar al Constanței, conducerea ANAT – Consiliul Regional Sud-Est, reprezentanți ai organizațiilor reprezentative din turismul românesc de litoral, Aeroportul Kogălniceanu, firme din domeniul comerțului.
Dănuț Jugănaru i-a prezentat delegației elene principalele domenii în care-și desfășoară activitatea companiile din Constanța: port, industrie, turism, navigație, energie, agricultură, punând accent pe rolul important al turismului. La propunerea partenerilor greci, au fost purtate discuții despre posibilitatea, respectiv fezabilitatea creării unei curse charter care să lege Constanța de Insula Lesvos.


Un alt punct discutat în cadrul întâlnirii a fost despre rolul important pe care-l au, atât Camera de Comerț și Industrie a României, cât și întreg sistemul cameral, în ceea ce privește dezvoltarea relațiilor economice bilaterale între țara noastră și alte țări, dar și în ceea ce privește sprijinirea și susținerea mediului de afaceri din România. 
Conducerea CCI Lesvos a menționat ntenția de a organiza, în cursul anului viitor, cu sprijinul CCINA Constanța, a unui parteneriat de afaceri româno-elen.


Conducerea CCI Lesvos a mulțumit pentru primire și a menționat că va susține dezvoltarea colaborării bilaterale dintre Constanța și insula Lesvos.


CCINA Constanța este deschisă oricărei forme de colaborare cu Camere de Comerț și Industrie din Grecia, sprijinind ideea de a facilita întâlniri de afaceri între companii românești și elene, pe diverse sectoare de activitate, pentru a dezvolta noi relații de colaborare, reciproc avantajoase, se arată în comunicatul dat publicității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Economie : Știri din industriile mării
Pagina a fost generata in 2.2177 secunde