€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

Instrumentele de finanțare disponibile pentru mediul de afaceri

Ştire online publicată Sâmbătă, 28 Aprilie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a organizat workshop-ul „Instrumente europene financiare și non-financiare pentru mediul de afaceri din România”, în colaborare cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.

Reprezentanții mediului de afaceri românesc, prezenți la eveniment, au primit informații foarte utile despre instrumentele tehnice puse la dispoziția companiilor, în vederea îmbunătățirii capacității de atragere a fondurilor europene.

Temele discutate au cuprins informații despre instrumentele de finanțare disponibile pentru comunitatea de afaceri, mai exact fondurile structurale, programul de competitivitate a întreprinderilor mici și mijlocii (COSME), planul Juncker și investițiile strategice și perspectivele finanțărilor disponibile în perioada post - 2020.

România beneficiază, prin Acordul de Parteneriat cu Comisia Europeană pentru exercițiul financiar multianual 2014 - 2020, de 30,8 miliarde de euro prin fondurile structurale și de investiții, echivalentul a 1.546 euro de persoană, la care se adaugă alocări naționale în valoare de 5,6 miliarde de euro. Conform ultimelor statistici publicate de Ministerul Fondurilor Europene, până la 2 februarie 2018 au fost atrase 11,8% din fondurile alocate în exercițiul financiar curent.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8426 secunde