Inovarea tehnologică, în atenția directorilor agențiilor de plăți din UE

238
Inovarea tehnologică, în atenția directorilor agențiilor de plăți din UE - inovareatehnologicainatentiadire-1558385402.jpg

Articole de la același autor

În perioada 15 - 17 mai 2019, în București, a avut loc cea de a 45-a Conferință a directorilor agențiilor de plăți din Uniunea Europeană.


Evenimentul a fost organizat de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, împreună cu Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.


Sesiunea plenară a conferinței a reunit prezentări și intervenții din partea agențiilor de plăți, a Comisiei Europene și a Curții Europene de Conturi. S-a discutat despre utilizarea sustenabilă a resurselor naturale, despre managementul politicii agricole comune.


În cadrul conferinței au fost organizate două ateliere de lucru, care au avut ca subiect controalele referitoare la măsurile IACS din cadrul programelor de dezvoltare rurală, respectiv raportarea indicatorilor de performanță.
Conferința de la București a adus în prim-plan și inovarea, respectiv proiectele care vizează utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniu
Viitoarea conferință va avea loc în perioada 12 - 14 noiembrie 2019, la Helsinki, în Finlanda. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7998 secunde