Inițiativa Camerei de Comerț și Industrie a României pentru deblocarea fondurilor europene

368
Inițiativa Camerei de Comerț  și Industrie a României pentru deblocarea fondurilor europene - initiativamihaidaraban-1493996166.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 9 mai 2017, începând cu ora 10:00, la Camera de Comerț și Industrie a României, va avea loc forumul "Fonduri europene. 2017 - un nou început". Vor participa Corina Crețu - comisarul european pentru politică regională, Rovana Plumb - ministrul delegat pentru fonduri europene și Gabriela Firea - primarul general al municipiului București. Evenimentul este organizat de Intact Media Group în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Va fi o dezbatere aplicată pe tema fondurilor europene, la care vor participa reprezentanți ai Parlamentului, ai Guvernului României, ai Autorităților de Management al Programelor Operaționale, ai sistemului bancar, ai firmelor de consultanță și ai consultanților, ai companiilor cu experiență în accesarea de fonduri europene, ai rețelei camerelor de comerț și industrie și ai reprezentanților Corpului Diplomatic acreditat în România.

Temele propuse dezbaterii privesc deblocarea procesului de absorbție a fondurilor europene pentru România, demersurile și mecanismele pentru accelerarea atragerii de fonduri europene, oportunitățile ce țin de fondurile alocate României până în anul 2020, domeniile cu cel mai mic grad de absorbție și măsurile ce pot fi luate pentru a crește gradul de absorbție în aceste sectoare, rolul băncilor în finanțarea și facilitarea procesului de absorbție.

Vor lua cuvântul:

- Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României;

- Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională;

- Rovana Plumb, ministrul delegat pentru fonduri europene;

- Gabriela Firea, primarul general al municipiului București;

- Cristian Erbașu, președintele Federației Patronatelor Societăților din Construcții;

- Florian Marin, vicepreședintele Consiliului Economic și Social. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4546 secunde