Inginerul Emil Rohat a preluat cârma companiei "Oil Terminal"

1917
1
Inginerul Emil Rohat a preluat cârma companiei

Articole de la același autor

Începând de ieri, compania "Oil Terminal" din Constanța are un nou director general. În cadrul unei ședințe maraton, care a durat șase ore, consiliul de administrație i-a încredințat directorului tehnic Emil Rohat șefia companiei. Postul rămăsese liber în urma demiterii lui Silviu Wagner printr-un ordin al ministrului Economiei.
"Compania trece prin momente grele, din cauza reducerii activității. Sarcina mea este să o aduc pe linia de plutire. Trebuie să găsim noi clienți, să aducem cantități mai mari de mărfuri. În același timp, trebuie să ne redresăm din punct de vedere financiar și să realizăm indicatorii din bugetul de venituri și cheltuieli. Vom continua programul de investiții și de reparații.
Una dintre prioritățile mele este asigurarea păcii sociale în companie. În cursul zilei de 11 sau de 12 aprilie, mă voi întâlni cu sindicatele. De asemenea, avem o urgență: să le acordăm angajaților prima de Paști, până pe 13 aprilie" - a declarat noul director general pentru cotidianul "Cuget Liber".
Cine este Emil Rohat? S-a născut în 1960, în comuna Recea, județul Brașov. A absolvit Facul-tatea de Mecanică, în Brașov, cu specializarea autoturisme. A muncit la o schelă de petrol în perioada 1983 - 1990. Începând din 1990 lucrează la "Oil Terminal". A trecut prin numeroase funcții: șef al compartimentului transporturi, inginer tehnolog, șef al biroului mecano - energetic, șef al ser-viciului tehnic, șef al serviciului investiții - mentenanță și director tehnic.
Este căsătorit. Soția este inginer petrolist. Cei doi copii au terminat Politehnica. Unul dintre ei este masterand în Danemarca.



Comentează știrea

caciula
23 martie 2015
ddd

unul dintre cei mai competenti ingineri pe care ia avut oil terminal un general din umbra

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0377 secunde