ING Bank introduce opțiunea de retragere de numerar din bancomatele băncii fără a folosi cardul

373
ING Bank introduce opțiunea de retragere de numerar din bancomatele băncii fără a folosi cardul - image1-1597477962.jpg

Articole recomandate

Clienții persoane fizice ai ING Bank au la dispoziție, începând din acest weekend, opțiunea de retragere de numerar din bancomatele băncii fără a folosi cardul, informează Agerpres.


Potrivit unui comunicat de presă al băncii, deținătorii unui cont curent în lei la ING vor putea retrage numerar prin accesarea contului personal Home'Bank de pe un dispozitiv mobil și prin solicitarea unui cod de securitate care este emis imediat de sistem și care este introdus, ulterior, în bancomat, pe baza căruia numerarul este eliberat fără introducerea cardului.


Codul de securitate specific este valabil 15 minute, iar opțiunea de ridicare de numerar fără card permite eliberarea de maxim 500 de lei pe zi și de cel mult 10.000 de lei pe lună.


"După accesarea aplicației Home'Bank de pe dispozitivul mobil, clienții trebuie să intre în secțiunea Plăți și să acceseze Retragere fără card, secțiune unde selectează suma și contul curent din care aceasta va fi retrasă, după care sistemul generează codul de securitate format din șase cifre. După generarea codului, validitatea acestuia poate fi verificată în Home'Bank, unde clienții au un cronometru în timp real, precum și un pop-up în pagina de pornire a aplicației, care îi avertizează că a fost emis un cod activ", se menționează în comunicatul ING Bank.


Utilizatorii au opțiunea de a dezactiva codul în timpul acestor 15 minute de valabilitate, în cazul în care se răzgândesc în privința sumei pe care doresc să o retragă sau doresc anularea operațiunii cu totul.


Conform datelor ING Bank, din totalul accesărilor aplicației Home'Bank, 90% provine de pe dispozitive mobile.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8884 secunde