Informații fiscale

263
Informații fiscale - informatiifiscale-1532863988.jpg

Articole de la același autor

Termenul limită de depunere a declarației unice este 31 iulie 2018 online, prin intermediul aplicației care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. De asemenea, declarația unică se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
★ ★ ★
Declarația unică se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România și/sau din străinătate, și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligația de a depune declarația unică.
★ ★ ★
Firmele mijlocii și mari au avut obligația să se doteze cu casele de marcat cu jurnal electronic până la data de 1 iunie. Pentru firmele mici, termenul este 1 august. Nerespectarea legii va fi sancționată abia de la 1 septembrie, în cazul firmelor mijlocii și mari, iar pentru firmele mici, de la 1 noiembrie 2018.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3337 secunde