Info Utile / Ce găsesc constănțenii la Salonul de dotări hoteliere și alimentație publică, organizat de CCINA

141
Info Utile / Ce găsesc constănțenii la Salonul de dotări hoteliere și alimentație publică, organizat de CCINA - eurostarsinternationalpalacephot-1332835221.jpg
Luna viitoare are loc, la Constanța, o manifestare care cu siguranță este mai mult decât interesantă pentru operatorii economici din turism și nu numai. Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) organizează o nouă ediție a Salonului de echipamente, materiale și mobilier pentru hoteluri și restaurante. Acesta are loc în perioada 25 - 28 aprilie.

Constănțenii vor găsi la manifestare mobilier pentru hoteluri, restaurante, bucătării, echipamente profesionale pentru restaurante, baruri, bucătării, laboratoare sau spălătorii, dar și echipamente și produse pentru curățenie și igienizare.

De asemenea, nu vor lipsi nici echipamentele și instalațiile frigorifice, cele de încălzire, ventilație, climatizarea aerului sau instalațiile termice. În plus, vizitatorii au posibilitatea să achiziționeze lenjerie, vestimentație specifică pentru personal, veselă și sticlărie profesională, automate pentru cafea, băuturi calde, sisteme de dozare și chiar sisteme de supraveghere, alarmare, pază și securitate a persoanelor, bunurilor și valorilor.

Tot în cadrul salonului vor fi prezenți producători sau comercianți de instalații sanitare și accesorii, corpuri de iluminat, produse pentru finisaje, decorațiuni interioare și exterioare, produse alimentare și nealimentare sau software de gestionare a activităților hoteliere și a restaurantelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 27 Martie 2012
Stire din Economie : Topul primelor 10 porturi ale lumii
Marţi, 27 Martie 2012
Stire din Economie : Cursurile BNR de astăzi
Pagina a fost generata in 2.4539 secunde