Incredibil ! Unei nave cu 1.257 de persoane la bord îi este refuzat accesul în toate porturile!

289

Articole de la același autor

Criza coronavirusului a declanșat o adevărată psihoză pe plan internațional, căreia îi cad victime navele de pasageri. Iată, vasul de croazieră "Westerdam" cu 1.257 de persoane la bord nu este primit în niciun port. A plecat din Hong Kong pe 1 februarie 2020, croaziera fiind programată să dureze 14 zile, cu escale în Taiwan și Japonia. La scurt timp de la debutul călătoriei, Japonia i-a interzis navei să mai intre în porturile sale, deși nu există persoane bolnave la bord și nici simptome ale vreunei boli. 


Atunci, "Westerdam" s-a îndreptat spre Manila, dar statul Filipine a interzis accesul în țară al călătorilor veniți din China, Hong Kong și Macau. Vasul și-a schimbat direcția de mers și pe 4 februarie a ajuns la Kaohsiung, Taiwan, dar nici acolo nu i s-a permis intrarea în port de teama epidemiei de coronavirus.


Operatorul navei a încercat să salveze croaziera și a trimis nava spre Guam (Micronezia), unde i-a fost refuzat accesul în port, în pofida solicitării Departamentului de Stat american de a se permite escala.


În dimineața zilei de 10 februarie, vasul se afla în Marea Chinei de Sud, mergând într-o direcție necunoscută. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1248 secunde