Incidente și accidente pe mări și oceane

100
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1608219780.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 13 decembrie 2020, portcontainerul „Xin Qi Sheng 69” a intrat în coliziune cu portcontainerul „Oceana”, care părăsea portul Shanghai. În urma impactului, nava „Xin Qi Sheng 69” s-a scufundat. Dintre cei 16 membrii ai echipajului, 8 marinari au fost salvați, 3 au murit, iar 5 sunt dați dispăruți. Nava „Oceana” a suferit avarii substanțiale, dar niciun marinar de la bordul ei nu a fost rănit.



x x x


Un membru al echipajului de pe cargoul de mărfuri generale „Mare” a căzut peste bord, la scurt timp după ce nava a ajuns în rada portului Varna, Bulgaria, în seara zilei de 14 decembrie 2020. Un alt marinar a sărit peste bord să îl salveze. Alertate de echipaj, autoritățile portuare au declanșat operațiunile de căutare și salvare. Unul dintre marinari a fost găsit în viață, iar ceva mai târziu a fost recuperat din apele mării trupul celui de-al doilea marinar. Nava a rămas ancorată în rada interioară a portului Varna, pentru cercetări. Ambii marinari sunt de naționalitate turcă.


x x x


Nava de dragaj „TSHD King Richard X” s-a scufundat pe data de 15 decembrie 2020, la miezul nopții, în rada portului Batu Ampat (Indonezia), de la Strâmtoarea Singapore. La bord se afla un echipaj de siguranță de patru persoane, care a fost evacuat. Vasul s-a scufundat după ce a luat apă și s-a răsturnat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 08 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3887 secunde