Incidente și accidente pe mări și oceane

84
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1604847858.jpg

Articole de la același autor

Nava frigorifică „Dafeng Mariner” a emis semnalul de primejdie în după-amiaza zilei de 7 noiembrie 2020, în timp ce se afla în Marea Chinei de Est. Vasul plecase din portul Mawei și se îndrepta spre un șantier naval din Zhejiang, pentru lucrări de reparații. Nava a început să se încline ca urmare a pătrunderii apei în magazia de marfă și în compartimentul mașinilor. Condițiile meteorologice erau dificile. În cele din urmă, vasul a ancorat la sud-vest de insulele Matsu, unde a primit asistență, cei 23 de marinari de la bord fiind preluați de ambarcațiuni de salvare.

x x x

În seara de 6 noiembrie 2020, cargoul de mărfuri generale „Thanh Hung” s-a scufundat în Marea Chinei de Sud, în dreptul Vietnamului, după ce a început să ia apă. Vasul era încărcat cu aproximativ 5.300 tone de clincher. Cinci dintre membrii echipajului, în frunte cu comandantul sunt dați dispăruți, iar ceilalți marinari de la bord au fost salvați.

x x x

Cargourile de mărfuri generale „Rix Partner” și „Rix Star” s-au ciocnit frontal, în dimineața de 7 noiembrie 2020, în Canalul Kiel, în zona Audorf, lângă Rendsburg. Ambele nave au suferit avarii. Cele două cargouri sunt operate de aceeași companie letonă Rix Shipmanagement. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Joi, 10 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incendii pe mările lumii
Pagina a fost generata in 0.9095 secunde