Incidente și accidente pe mări și oceane

188
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari211-1604340715.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale „Aucas”, încărcat cu cherestea a fost surprins de furtună în Marea Celtci, în timpul voiajului dinspre Danemarca spre Algeria. Vasul a fost obligat să se adăpostească în portul Brest, Franța, deoarece marfa de la bord și-a schimbat poziția, fiind necesară rearanjarea ei. Nava a acostat în Brest, în dimineața zilei de 30 octombrie.

x x x

Tancul de produse petroliere „Gogland” a raportat, pe 3 octombrie 2020, că are nevoie de asistență medicală. Comandantul navei, de naționalitate rusă, era inconștient și nu mai avea puls detectabil. Nava plecase din Tallinn, Estonia, către Ravenna, Italia. În momentul lansării apelului, vasul se afla în Atlantic, în dreptul portului Vigo, Spania. Comandantul a fost preluat de un elicopter al Gărzii de Coastă spaniole și transportat la aeroportul din Vigo, dar la sosire a fost declarat mort.

x x x

În după-amiaza zilei de 28 octombrie 2020, la bordul traulerului rusesc „Kamchatka Harvest” a izbucnit un incendiu. Incidentul s-a produs la scurt timp după ce vasul a părăsit portul Tongyeong aflat pe coasta de est a Coreei de Sud. Cei 30 de membri ai echipajului au fost evacuați de Garda de Coastă, iar traulerul a fost adus înapoi în port și ancorat, pentru a fi stins incendiul.

x x x

Oficialii din cadrul coaliției Saudi-EAU care sprijină guvernul yemenit au anunțat confiscarea a jumătate de tonă de cocaină și heroină, în portul Aden. Canalul de știri saudit Al Arabiya a informat că transportul a fost trimis prin rețele care aveau legături cu Hezbollahul libanez. Drogurile erau ascunse în containere încărcate cu saci cu zahăr. Vasul plecase din portul saudit Jeddah.

În ultimii ani, forțele de securitate pro-guvernamentale au capturat sute de contrabandiști și au confiscat cantități mari de canabis și alte droguri.

x x x

Surprins de o furtună, portcontainerul grecesc „MSF Lady Haloum” a eșuat pe digul portului Tripoli. Echipajul nu a putut acționa la timp pentru a evita eșuarea. În asistență a venit un remorcher italian care încearcă să repună vasul în plutire. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 11 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5927 secunde