Incidente și accidente pe mări și oceane

203
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1602424652.jpg

Articole de la același autor

Cargoul „Unispirit” a fost percheziționat de poliția federală braziliană, în portul Sao Sebastiao, Brazilia. În magaziile sale au fost găsite 1,5 tone de cocaină ascunse în saci mari cu porumb. Marfa fusese încărcată la Sao Sebastiao și urma să ajungă în Cadiz, Spania. Echipajul este parțial rus.

x x x

La sosirea din Brazilia în portul Ancona, Italia, bulk-carrier-ul „Adrienne” a fost percheziționat de o echipă a Poliției Antidrog, însoțită de câini dresați. Într-una din magaziile navei au fost găsite mai multe pachete cu 216 kilograme de cocaină. Unul dintre membrii echipajului a fost arestat.

x x x

Un incendiu a izbucnit la bordul navei de patrulare offshore „Le Niamh”, din dotarea Marinei irlandeze. Vasul se afla în reparații de întreținere, la Cork, Irlanda. Incendiul a început într-un compartiment de depozitare și a fost stins prin eforturile comune ale echipajului și ale mai multor echipe de pompieri.

x x x

Draga „Oceanline 5001”, care naviga cu viteză maximă, a lovit tancul petrolier „Strovolos”, aflat în zona de ancoraj Melaka, Malaezia, lângă el fiind o navă de aprovizionare. În urma impactului, petrolierul a suferit o spărtură deasupra liniei de plutire. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Octombrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 26 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Joi, 10 Septembrie 2020
Stire din Economie : Incendii pe mările lumii
Pagina a fost generata in 0.4675 secunde