Incidente și accidente pe mări și oceane

171
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1592832317.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 18 iunie 2020, cargoul de mărfuri generale japonez "Kinei Maru No. 22" a intrat în coliziune cu portcontainerul coreean "Pos Yokohama". Accidentul s-a petrecut la aproximativ 7 mile marine sud de Nagoya, Japonia. Ambele nave se deplasau în aceeași direcție. Portcontainerul a fost lovit în zona sălii mașinilor și a început să ia apă.

x x x

Bulk-carrier-ul "Shandong Fu De" a eșuat într-o dană a portului Chornomorsk, Ucraina, de la Marea Neagră, imediat după terminarea operațiunii de încărcare a cerealelor. Pescajul maxim admis al navei a fost depășit cu 20 de centimetri din cauza încărcării excesive, ajungându-se la un pescaj de 12,4 metri.

x x x

Garda de coastă vietnameză a reținut un tanc petrolier suspect, în apele provinciei Vung Tau, pe data de 18 iunie 2020. Nava circula sub un nume fals: "BV-789". Tancul petrolier a fost identificat ca fiind "Hakuyo Maru", sub comanda unui căpitan thailandez. Echipajul era format din șapte marinari thailandezi și șase cambodgienii. În urma percheziției, la bord au fost găsite aproximativ 200 de tone de motorină fără documente. Vasul a fost arestată și dus în zona de ancoraj Vung Tau, pentru investigații suplimentare, fiind suspectată că este implicată în comerțul ilegal de petrol în zona economică exclusivă a Vietnamului.

x x x

În seara zilei de 18 iunie 2020, la sosirea în portul Olbia din Sardinia, pe puntea de marfă a ferry-boat-ului "Cruise Bonaria" a izbucnit un incendiu. Focul a fost produs de un scurtcircuit de pe un camion refrigerator. Fumul negru și gros s-a ridicat pe punțile superioare. La stingerea incendiului au participat echipe de pompierii și ale Gărzii de Coastăi, împreună cu echipajul navei. Incendiul a fost stins, cei aproximativ 150 de pasageri fiind în siguranță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.8411 secunde