Incidente și accidente pe mări și oceane

261
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1579215335.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "KM EL No.2", cu 14 marinari la bord a dispărut pe data de 11 ianuarie 2020, în apele Insulei Belitung, Indonezia, din Marea Java. Nava era încărcată cu ciment și materiale de construcție și se îndrepta spre Pontianak, în vestul Kalimantanului. Vasul s-a scufundat pe 12 ianuarie, în condiții de furtună, după ce a început să se încline tot mai mult din cauza schimbării poziției încărcăturii. Cei 14 marinari de la bord au fost salvați. 
x x x
Cargoul de mărfuri generale "Tai Gang"  a lovit docul de construcții nave din Kaohsiung, Taiwan, în timp ce părăsea portul. Accidentul a fost cauzat de avarierea sistemului de direcție al vasului. Atât docul cât și bulbul navei au fost avariate. 
x x x
Două remorchere s-au ciocnit în ecluza Gatun, din Canalul Panama, în timp ce acordau asistență tancului petrolier grecesc "Velos Leo", în după-amiaza de 12 ianuarie 2010. Un remorcher a urcat literalmente peste celălalt. Cauza accidentului încă necunoscută. Petrolierul nu a fost avariat și și-a continuat tranzitul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Luni, 06 Ianuarie 2020
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3861 secunde