Incidente și accidente pe mări și oceane

226
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari3-1575833185.jpg

Articole de la același autor

Tancul petrolier "Nave Constellation" a fost atacat de pirați pe data de 3 decembrie 2019, în Golful Guinee. Vasul tocmai părăsea terminalul off-shore Bonny și se îndrepta spre India. Pirații au răpit 19 membri ai echipajului, din care: 18 indieni și un turc. Cei șapte marinari rămași la bord au fost instruiți să ducă vasul într-o poziție sigură și să aștepte sosirea unor nave de securitate și de sprijin.
x     x     x
Nave de bunkeraj "Golden Bridge 2" s-a scufundat în dimineața de 3 decembrie 2019, în Golful Siam, la sud de Bangkok. Cei trei membri ai echipajului au fost salvați. Aproximativ 20 de tone de combustibil s-au scurs în apele mării. Pelicula de hidrocarburi s-a întins pe o distanță de 4 kilometri.
x     x     x
Cargoul de mărfuri generale "New Leo" a intrat în black-out (i s-a oprit motorul) în Marea Egee, în dimineața de 4 decembrie 2019. Vasul  era încărcat cu oțel. Plecase din Elevsis, Grecia, și se îndrepta spre Gemlik, Turcia. Fiind prinsă de furtună, nava a început să se încline sub loviturile valurilor. Din această cauză, marfa din magazii s-a deplasat, provocând înclinarea periculoasă a cargoului. Nava a emis semnalul de primejdie. Garda de Coastă greacă și Marina militară au intervenit rapid, reușind să îi salveze pe cei 14 marinari ucraineni de la bord. În dimineața de 5 decembrie, vasul abandonat a fost preluat de trei remorchere și dus spre Insula Psara.
x     x     x
Trei nave ferry-boat care erau ancorate în rada portului Bakauheni, Sumatra, din Strâmtoarea Sunda, s-au ciocnit în dimineața de 3 decembrie 2019. Nava "Amarisa" a târât ancora și a intrat în coliziune cu ferry-boat-urile "Nusa Asung" și "Suki 2". Toate navele au suferit avarii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 1.8867 secunde