Incidente și accidente pe mări și oceane

267
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1574472031.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 20 noiembrie 2019, cargoul de mărfuri generale "Chang Xin", cu nouă marinari la bord, a emis semnalul de primejdie, anunțând că se scufundă în apropierea Insulei Chuanshi, din estuarul râului Minjiang (China). Conform raportului autorităților chineze, nava a început să ia apă și s-a scufundat după coliziunea cu un vas neidentificat. În ajutorul echipajului au fost trimise ambarcațiuni SAR și un elicopter. În dimineața de 21 noiembrie, elicopterul a observat o plută de salvare cu șase marinari și un marinar care înota spre țărm. Doi membri ai echipajului au fost dați dispăruți.
x x x
Yacht-urile de lux "Reflections" (cu lungimea de 32 de metri) și "Lohengrin" (49 de metri), care se aflau la reparații în Universal Marine Center, Fort Lauderdale, SUA, au fost distruse într-un incendiu. Peste 60 de pompieri s-au chinuit vreme de patru ore cu flăcările. Pagubele sunt de aproape 20 de milioane de dolari. 
x x x
Remorcherul saudit "Rabigh 3" a fost atacat și abordat de Miliția Houthi, în Marea Roșie, într-o zonă situată la nord de Insula Kamaran, Yemen. Nava a fost confiscată și dusă spre Al Qaryah, în apele Yemenului. Remorcherul trăgea după ea o platformă de foraj marin provenită din Coreea de Sud, care a fost confiscată și ea. Liderii Houthi au declarat că platforma va fi eliberată. 
x x x
Trei dintre membrii echipajului cargoului de mărfuri generale "Armonia" au fost reținuți de inspectorii Autorității Portuare Kavala (Grecia), pentru deținerea de certificate de marinar false. Nava, la rândul ei, a fost reținută pentru anchetă. Cargoul venise din Koper, Slovenia, iar următorul port de destinație era Skikda, Algeria. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 19 Octombrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4773 secunde