Incidente și accidente pe mări și oceane

244
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1570481966.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 6 octombrie 2019, nava de aprovizionare off-shore "Isla Ciari" se afla în Golful Mexic, lângă platforma AKAL C8. La bordul ei 
a avut loc o explozie, urmată de incendiu. Vasul a scăpat de sub control și a intrat în derivă. Două persoane rănite de explozie au fost transportate cu elicopterul la spital, una dintre ele fiind în stare critică. Incendiul a fost stins și nava a fost remorcată spre un port din apropiere. 
x x x
În timpul manevrei de acostare în portul Bremerhaven, Germania,  nava car carrier (pentru transportul autovehiculelor) "Victoria Highway" s-a izbit de cheu. Vasul a suferit o spărtură în bordaj, în zona tancului de balast. 
x x x
Un navigator a murit la bordul cargoului olandez "Damdterdijk", în timpul manevrei de acostare și legare la cheu, în portul Ipswich, Marea Britanie. Omul a suferit leziuni severe la picioare, a fost dus la spital dar a decedat. 
x x x
O macara mobilă s-a prăbușit în timp ce încărca, pe nava auxiliară "A 52", un container cu o cameră barică aparținând Marine Diving Center. Containerul a căzut pe puntea navei, provocând avarii. O persoană a fost rănită ușor. Accidentul s-a petrecut în portul Cartagena, Spania, pe 2 octombrie 2019. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5216 secunde