Incidente și accidente pe mări și oceane

Marţi, 13 August 2019
186
Nava "Kota Wangsa" a raportat că a pierdut 17 containere, în timpul voiajului de la Chittagong către porturile din strâmtoarea Malacca. Incidentul a avut loc pe data de 6 august 2019, în condiții meteorologice grele, într-o zonă situată între coasta Myanmar și Insulele Coco, în Marea Andaman.
x x x
Două barje în care se încărca cărbune de pe bulk carrier-ul "Southampton", s-au lovit între ele și s-au scufundat. Accidentul s-a petrecut în zona de ancoraj a Insulei Ko Si Chang, din Golful Siam, Tailanda, pe vrem de furtună, în timpul taifunului Wipha. Cele două nave aveau la bord 1.400 de tone și, respectiv, 900 de tone de cărbune, în momentul scufundării. 
x x x
Trei membri ai echipajului de pe ferry-boat-ul "Viking Grace" au căzut în apă, în timpul exercițiului de salvare din noaptea de 5 august 2019. Acesta a fost organizat în timp ce nava se îndrepta dinspre Stockholm spre Turku, Finlanda. Cei trei se aflau într-o barcă de salvare, când s-a produs incidentul. Marinarii au fost salvați și sunt în siguranță.Articole pe aceeasi tema

Miercuri, 05 Decembrie 2018
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.1563 secunde