Incidente și accidente pe mări și oceane

218
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1565139184.jpg

Articole de la același autor

Bulk carrier-ul "Di Wei 506" a lansat semnalul de primejdie în noaptea de 2 august 2019, în timp ce se afla la aproximativ 8 mile marine sud de Macau, anunțând că se scufundă. Echipajul l-a abandonat și urcat pe o pluta de salvare. În ajutor au fost trimise nave SAR și elicoptere. Căutarea a durat aproximativ 5 ore, pe timp de noapte. Toți cei 11 membri ai echipajului au fost găsiți și salvați, tocmai când erau pe punctul de a se scufunda odată cu pluta de salvare, care era perforată și lua apă. 
x x x
Cargoul "Mingdelun" s-a scufundat în apropiere de Insula Wuqiu, în strâmtoarea Taiwanului de Vest, în seara de 2 august 2019. Surprinsă de furtună, nava a lovit un dig și a suferit o spărtură, prin care a început să pătrundă apa în magaziile de marfă. Din fericire, cei 13 marinari de la bord au fost salvați. 
x x x
Cargoul de mărfuri generale "Nand Aparma" a eșuat din cauza furtunii de pe 3 august 2019, la aproximativ 60 de mile marine nord de Mumbai, India. Nava era încărcată cu 2.000 de tone de oțel. Cei 13 membri ai echipajului sunt în siguranță. 
x x x
În timpul manevrei de acostare în portul Rostov, de pe fluviul Don (Rusia), cargoul de mărfuri generale "UST-Ilimsk" a lovit cheul și o ambarcațiune de antrenament. Incidentul s-a petrecut pe data de 3 august 2019, la sosirea navei din Turcia. Ambarcațiunea a fost grav avariată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde