Incidente și accidente pe mări și oceane

Vineri, 31 Mai 2019
200
Un incendiu a izbucnit la bordul navei "KMTC HongKong", în portul Laem Chabang, din Tailanda. La bordul acesteia se aflau 676 de containere, unele dintre ele fiind încărcate cu substanțe chimice periculoase. 143 de persoane au fost rănite de substanțele otrăvitoare eliberate de explozie. Cel puțin 37 de persoane au fost duse la spital, având arsuri și intoxicații. Oamenii din zonă au fost sfătuiți să nu respire fără măști în zonă.


Pagubele sunt estimate la 3,1 milioane de dolari. Înainte de a sosi în Tailanda, nava făcuse escală în porturi din China și Coreea de Sud, de unde încărcase containere cu substanțe chimice fie declarate necorespunzător, fie declarate ca fiind nepericuloase.
x x x
Portcontainerul "MSC Matilde" s-a înclinat spre bordul tribord, în timp ce era acostat în portul Liverpool. Din precauție, echipajul a coborât pe țărm. Nimeni nu a fost rănit și nu s-au înregistrat avarii ale navei ori pierderi de marfă. La bord se aflau 2.184 containere, la momentul incidentului. După gestionarea balastului, nava a revenit în poziția verticală. Echipajul s-a întors la bord și s-au reluat operațiunile de încărcare.Articole pe aceeasi tema

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente  și accidente pe mări și oceane
Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente pe mări  și oceane
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Tragedii pe mări și oceane
Marţi, 04 Septembrie 2018
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 11 August 2018
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Economie : Incidente  și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3174 secunde