Incidente și accidente pe mări și oceane

189
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1558986297.jpg

Articole de la același autor

Tancul de produse petroliere "Beethoven" a lovit digul ecluzei Brunsbuettel, de pe Canalul Kiel, în timpul manevrei de ieșire din ecluză. Trei delfini au fost uciși, iar cheul a fost avariat. Nava s-a ales doar cu zgârieturi și a fost dusă în zona de ancoraj pentru investigații. Inițial s-a crezut că incidentul a fost provocat de o defecțiune tehnică, dar când au ajuns pe punte, reprezentanții autorităților au constatat că respirația căpitanului mirosea a alcool. Nava a fost reținută și obligată să depună o garanție de 2.500 de euro.
x x x
Ferry-boat-ul "Ocean Dragon 6", cu zeci de pasageri la bord, a eșuat pe coasta Insulei Riau din Marea Chinei de Sud. În corpul navei s-a produs o spărtură, iar vasul a început să ia apă. Pasagerii au fost evacuați, fiind preluați de ferry-boat-ul "Ocean Dragon 9". Nava de pasageri "Ocean Dragon 6" are 152 tone registru brut, a fost construită în 2018 și este înmatriculată sub pavilion Indonezia.
x x x
Bulk-carrier-ul "Persenk" și cargoul de mărfuri generale "Ahmet Can" s-au ciocnit în Marea Marmara, în timp ce se îndreptau spre Strâmtoarea Dardanele. Ambele nave au suferit avarii. 
x x x
Un navigator de pe portcontainerul "Maerk Patras" a căzut în apele mării și a dispărut. Incidentul s-a petrecut în timp nava lua pilotul la bord, în zona de coastă de la Les Escoumins, Quebec, la gura râului Saint Lawrence. A fost declanșată acțiune de căutare și salvare pe mare, la care au participat mai multe nave și un elicopter, dar fără nici un rezultat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8461 secunde