Incidente și accidente pe mări și oceane

402
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1556896788.jpg

Articole de la același autor

Nava de aprovizionare "Vasiliy Golovnin" a raportat că doi marinari de la bord au murit. Se presupune că s-au otrăvit cu methanol. Nava se îndrepta spre Cape Town, după o călătorie în Antarctica, unde a transportat provizii și echipe de cercetători la bazele științifice ale Indiei, Bharati și Maitri. 
x x x
Cargoul de mărfuri generale "Klara" a intrat în coliziune cu cargoul "Posidana" care tranzita Canalul Ghent Terneuzent. Ambele nave au suferit avarii serioase. În urma impactului, "Klara" a început să ia apă. 
x x x
Tancul LPG "NP Bangpakong" a intrat în coliziune cu o navă de pescuit costier, la 8 km vest de insula Koh Chang din Thailanda, în zona de est a Golfului Siam. Dintre cei opt membri ai echipajului de la bordul navei de pescuit, unul a murit, iar șapte au fost salvați.
x x x
Presa din India relatează că un locotenent și-a pierdut viața în timp ce încerca să stingă un incendiu produs accidental pe portavionul "INS Vikramaditya". Potrivit Marinei indiene, nava intra în port, la baza Karwar, când a izbucnit incendiul. Deși echipajul a reușit pună incendiul sub control, locotenentul și-a pierdut cunoștința, din cauza fumului inspirat. El a fost dus la spitalul din apropierea bazei militare, dar a fost prea târziu.
x x x
La bordul portcontainerului "MSC Samantha" a izbucnit un incendiu întruna din cabinele echipajului. Focul s-a extins la două etaje de sub punte. Vasul era acostat la Gioia Tauro, Italia. Echipele de pompieri au urcat la bord și au stins incendiul. O cabină a ars, iar coridorul și podeaua celorlalte cabine au fost puternic avariate. Incendiul a fost declanșat de un aparat electric utilizat necorespunzător. Un membru al echipajului a fost ușor rănit și dus la spital.
x x x
Ferry-boat-ul "Pont Aven" din cadrul Brittany Ferries a alertat Centrul de Căutare și Salvare pe Mare Etel France, raportând un incendiu în sala mașinilor. Nava se afla la 77 mile marine sud de Pointe de Penmarch, Finistere, în Golful Biscaia. La bordul ei erau 766 pasageri și 142 de membri ai echipajului. Vasul plecase din Plymouth, Marea Britanie, către Santander, Spania. În ajutorul ferry-boat-ului au fost trimise un elicopter și nava SAR "Abeille Bourbon". În cele din urmă, focul a fost stins și ferry-boat-ul și-a continuat voiajul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente  și accidente pe mări și oceane
Vineri, 11 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Incidente pe mări  și oceane
Miercuri, 09 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Tragedii pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5942 secunde