€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Incidente și accidente pe mări și oceane

Ştire online publicată Vineri, 03 Mai 2019. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ferry-boat-urile „Windu Karsa Dwitya” și „Virgo 18” s-au ciocnit în apropierea portului Merak, din Java, Strâmtoarea Sunda. Un marinar de pe „Windu Karsa Dwitya” a căzut peste bord și a dispărut în apele mării. Un pasager a fost rănit și a fost transferat la spital, la sosirea în portul Merak. Ambele nave au avarii serioase. 
x x x
Ferry-boat-ul „Saluang” s-a răsturnat și s-a scufundat în dreptul digului din Belitang, pe râul Kapuas, în vestul Kalimantanului. Acidentul s-a produs după ce vehiculele de pe punte s-au deplasat spre un bord. Pe navă se aflau 14 pasageri, 8 marinari și 6 camioane. Oamenii au reușit să se salveze și sunt în siguranță. Camioanele s-au scufundat împreună cu ferry-boat-ul. 
x x x
La bordul tancului petrolier „Succes Ebergy XXXII” s-a produs o explozie, urmată de incendiu. Deflagrația a avut loc în zona rezervoarelor de marfă. Vasul se afla în șantierul naval Sungai Raya, din Insula Karimunbesar, Indonezia. Doi lucrători din șantierului naval au suferit arsuri grave și au fost duși la spital.
x x x
1.851 pachete de cocaină, în greutate de 2.202 kilograme au fost găsite în containerele de la bordul portcontainerului „MSC Carlotta”, aflat în portul Callao, a anunțat Poliția din Chile. Nava a ajuns la Callao, iar polițiștii agenția antidrog s-au dus la pont, știind unde să caute. Nava urma să ajungă în Panama și, apoi, Belgia, la Anvers, unde să pare că era portul de destinație a cocainei. Niciun membri al echipajului nu a fost reținut, ancheta fiind în desfășurare. (I.T.C.)
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8534 secunde