Incidente și accidente pe mări și oceane

Sâmbătă, 16 Martie 2019
301
Pe data de 12 martie 2019, mineralierul de mare capacitate "Vathy" a intrat în coliziune cu nava de pescuit "Zhejdaiyu 02611". Accidentul s-a petrecut în Marea Galbenă, într-o zonă situată la est de estuarul fluviului Yangtze. În urma impactului, pescadorul s-a scufundat. Dintre cei 14 pescari de la bord, doar doi au fost salvați.
x x x
Nava portcontainer "BF Pilipp" a lovit un remorcher care era acostat în portul Ravenna, Italia. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 13 martie 2019, în timpul manevrei de intrare în port. "BF Pilipp" a lovit remorcherul cu bulbul și i-a spart corpul în zona tancului de combustibil. Întreaga cantitate de motorină s-a scurs în apele mării. A fost lansată operațiunea de depoluare.
x x x
Pe data de 13 martie 2019, cargoul de mărfuri generale "Yusuf Celal", care era încărcat cu pietriș, a eșuat în Marea Marmara, în apropiere de Topagac, Turcia. Nava a suferit o spărtură și s-a scufundat, rămânând cu pupa afară din apă. Cei șase marinari de la bord sunt în siguranță și au fost transferați în cel mai apropiat port. (I.T.C.)

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1855 secunde