Incidente și accidente pe mări și oceane

352
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1551905055.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 5 martie 2019, o navă rapidă de asalt a Marinei suedeze a eșuat pe insula Ladna, Arhipelagul Stockholm. La bord se aflau 18 persoane (soldați și echipaj). Șapte persoane au fost rănite, două dintre ele fiind duse la spital cu elicopterul.
x x x
Portcontainerul "Safmarine Nokwanda" a intrat în coliziune cu Tianjin", o navă de același tip, în timp ce acosta în terminalul din portul Busan, Coreea de Sud. "Safmarine Nokwanda" l-a lovit în pupa pe "Tianjin", provocându-i daune mari. Mai multe containere s-au prăbușit și s-au zdrobit, iar nava a suferit avarii structurale. "Safmarine Nokwanda", de asemenea, a suferit daune.
x x x
Bulk carrier-ul "Maryland" a intrat în coliziune cu cargoul de mărfuri generale "Zakamsk", în zona de ancoraj Zeytinburnu, de la Istanbul. "Maryland" a suferit avarii superficiale, în timp ce cargoul s-a ales cu două spărturi deasupra liniei de plutire.
x x x
Ferry-boat-ul "Milagrosa L Tres", cu 107 pasageri la bord, a eșuat în zona de coastă a Insulei Bisucay din Filipine. Toți pasagerii au fost transferați în siguranță pe o altă navă și duși în portul Cuyo.
x x x
Ferry-boat-ul "Wavemaster 5" a eșuat pe reciful Karang Galang, în largul coastei de est a Batamului, în Indonezia. Nicio persoană nu a fost rănită în incident. În ajutor a fost trimis ferry-boat-ul "Wavemaster 6" care a prelat toți pasagerii și i-a transferat la terminalul feroviar Tanah Merah. 
x x x
Cargoul de mărfuri generale "Amur 2507" (pavilion Rusia) a suferit o avarie mecanică în timp ce se afla în zona Steno Kafirea, Grecia, în Marea Egee. Nava și-a întrerupt voiajul și a ancorat în golful Karistos. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0067 secunde