Incidente și accidente pe mări și oceane

220
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1541946453.jpg

Articole de la același autor

Bulk carrier-ul "Golden Ocean", aflat în balast, a emis semnalul de primejdie pe data de 10 noiembrie 2018, în timp ce se afla la 28 mile marine sud-est de Bontang, Kalimantan, în Strâmtoarea Makassar. Nava a raportat un incendiu la bord și a cerut evacuarea celor 22 de membri ai echipajului.

v v v

Trei membri ai cargoului de mărfuri generale "Appolo Kita" au fost duși la spital, pe insula Ishigaki, Japonia, pe 9 noiembrie 2018, după ce și-au pierdut conștiența în timp ce lucrau în magazia de marfă. Nava era încărcată cu bușteni. Cei trei marinari, de naționalitate filipineză, au fost declarați morți. Decesul a fost cauzat de lipsa oxigenului în magazia de marfă.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Anatoliy Krashninnkov" a activat sistemul de indicare a poziției în caz de urgență EPIRB, pe data de 9 noiembrie 2018, în timp ce se afla în Marea Okhotsk, în Golful Kambalnyy, la sud-vest de Kamchatka. Nava s-a scufundat. Zece dintre membrii echipajului au fost salvați de un vas - fabrică de prelucrare a peștelui, aflat în apropiere. Alți trei marinari au fost declarați dispăruți. Cauza dezastrului este necunoscută la această oră.

v v v

Bulk carrier-ul "TN Sunrise" a fost atacat de pirați pe data de 4 noiembrie 2018, în Marea Chinei de Sud, în zona de coastă Pulau Merapas. Potrivit raportului oficial, cinci tâlhari înarmați cu cuțite au urcat la bord, l-au amenințat pe comandant, i-au luat obiectele personale și banii din seif și au plecat. Sistemul de alertă a fost activat, incidentul fiind raportat autorităților locale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2341 secunde