Incidente și accidente pe mări și oceane

303
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1533737898.jpg

Articole de la același autor

Un dispozitiv de protecție exterioară a spărgătorului de gheață "Sankt Petersburg" a luat foc. Nava era acostată în portul rusesc Sankt Petersburg, de la Marea Baltică. Incendiul a fost stins cu ajutorul a trei remorchere. Nu au fost raportate daune, cu excepția distrugerii respectivului dispozitiv.
★ ★ ★
Nava portcontainer "Mercosul Suape", aflată în portul Santos, Brazilia, a fost luată cu asalt de docherii conduși de activiști sindicali. Sindicatul docherilor din Santos a declarat o grevă, fiind în proces de negociere a salariilor cu Uniunea Operatorilor Portuari din statul San Paulo. A fost solicitată intervenția Poliției, care a reținut șapte intruși de la bordul navei. În port a fost ridicat nivelul de securitate, autoritățile temându-se de noi acte de violență în timpul grevei și protestelor.
★ ★ ★
Nava de pasageri "Swaraj Dweep", care servește pe ruta insulelor Andaman și Nikobar, a raportat pătrunderea apei la bord și a solicitat asistență. Pe vas se aflau 343 de persoane. Garda de Coastă a trimis o navă și un avion de patrulare în ajutor. Toți pasagerii au fost transferați în siguranță pe nava Gărzii de Coastă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incendiu la bordul navei "Bahia de Alcudia"
Vineri, 16 Iunie 2017
Stire din Economie : Nava "Glory Trader" a eșuat
Pagina a fost generata in 1.0917 secunde