Incidente și accidente pe mări și oceane

147
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1532354653.jpg

Articole de la același autor

40 de containere goale au căzut în apă de pe nava "Comienzo", în Amazonehaven, Rotterdam, în noaptea de 20 spre 21 iulie 2018. Incidentul s-a petrecut în împrejurări necunoscute.

x x x

Ferry-boat-urile "Gunsa 8" și "Legundi" s-au ciocnit la portul Lembar, Insula West Lombok, în seara de 20 iulie 2018. În urma impactului, s-a produs o spărtură în coca navei "Gunsa 8", care a dus la pătrunderea apei. Ferry-boat-ul a fost reținut în port, iar pasagerii au fost debarcați, urmând să fie preluați de o altă navă. Accidentul s-a produs în condiții meteorologice nefavorabile - vânt puternic și valuri înalte.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "Kapitan Yakovlev" a eșuat în zona de ancoraj Kronshtadt, lângă St. Petersburg, Rusia, pe data de 19 iulie 2018. Nava avea la bord 4.200 de tone de oțel. "Kapitan Yakovlev" a fost repusă în plutire cu ajutorul unui remorcher și a acostat în port. Nu au fost raportate avarii sau scurgeri de hidrocarburi în apă.

x x x

Nava de pasageri italiană "Cruise Olympia" a lovit ferry-boat-ul "Hellenic Spirit" în timpul operațiunii de acostare în portul Igoumenitsa, Grecia, în dimineața zilei de 20 iulie 2018. În urma impactului, "Cruise Olympia" s-a ales cu trei spărturi deasupra liniei de plutire și a fost reținută pentru reparații și inspecție.

x x x

Cargoul de mărfuri generale "Myrte" a părăsit șenalul navigabil și a eșuat la Sluiskil, pe Canalul Ghent Terneuzen. Nava a fost repusă în plutire și a ajuns la Ghent aproximativ 2 ore mai târziu. Nu există informații privind daunele sau cauza accidentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0735 secunde