€ 4.7223
£ 5.2846
$ 4.1455

Mai multe ştiri online:

Incidente și accidente pe mări și oceane

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Pe data de 13 iulie 2018, traulerul rusesc „Mirakh” a lovit nava frigorifică norvegiană „Silver Copenhagen”. Incidentul a avut loc în apropierea Insulei Spietsbergen, Norvegia, în Marea Groenlandei. Ambele nave au suferit avarii ușoare, nefiind necesară asistența. 
★ ★ ★
Nava de pescuit taiwaneză „Hung Jung No. 101” a raportat un incendiu la bord, pe data de 12 iulie 2018. Vasul plutea la 350 mile marine, în largul coastei sud-africane, în Oceanul Indian. Nu există alte informații despre soarta navei. 
★ ★ ★
Nava portcontainer olandeză „Angeles” a eșuat în zona de ancorare a portului Pierto Cortes, Honduras, de pe coasta Caraibelor, după ce a stat la ancoră timp de două - trei ore. Cel mai probabil, incidentul s-a datorat faptului că ancora a grapat fundul mării. A fost solicitată intervenția salvatorilor pentru dezeșuarea navei.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale „Taxiarchis” a intrat în black-out, la nord de Heraklion, Insula Creta, Grecia. Nava a cerut asistență și a fost remorcată până în portul Heraklion. Ea a fost reținută pentru a-și repara motorul și a fi inspectată de autoritățile portuare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8462 secunde