€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Incidente și accidente pe mări și oceane

Ştire online publicată Marţi, 10 Iulie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Pe data de 7 iulie 2018, ferry-boat-ul „Sinan Nonghyub ferry no. 7” a lovit digul din portul Shinan, Coreea de Sud. La bord se aflau 94 de persoane (pasagerii și echipajul) și vehiculele. Aproximativ 40 de pasageri au fost răniți din cauza șocului.

x x x

Un incendiu a izbucnit la bordul cargoului olandez „Eems Dundee”, pe data de 6 iulie 2018, în timpul operațiunii de încărcare a unor piese de turbine eoliene. Focul a fost declanșat de lucrările necesare pentru fixarea pieselor turbinelor pe puntea de marfă, pentru a asigura transportul în siguranță. Nava era acostată în portul Esbjerg, din Danemarca. Zece persoane au fost spitalizate, fiind transportate cu elicopterele.

x x x

Tancul LPG „Gammagaz” a intrat în coliziune cu cargoul de mărfuri generale „Ersoylar 1”, în Marea Marmara, la sud de Bosfor. În urma incidentului, ambele nave au raportat avarierea bordajului deasupra liniei de plutire. Nu s-au raportat scurgeri de hidrocarburi în apele mării.

x x x

Nava portcontainer „Prosper” s-a ciocnit cu o barjă autopropulsată, în zona Ho Chin Minh, de pe râul Saigon. În urma impactului, barja de 895 de tone, cu trei marinari la bord s-a scufundat. Un singur marinar, rănit, a fost salvat. Ceilalți doi sunt dați dispăruți.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8683 secunde