€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

Incidente și accidente pe mări și oceane

Ştire online publicată Miercuri, 18 Aprilie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
La bordul navei de cercetări petroliere „Geos” s-a produs o explozie, urmată de un incendiu, în sala mașinilor, pe 17 aprilie 2018, într-o zonă situată în nord-vestul Kalimantanului. Echipajul a fost nevoit să sară în apă. Din cele 38 de persoane de la bord, una a dispărut, restul fiind salvați. O parte dintre membrii echipajului au suferit arsuri și răniri.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale „Diamond 8”, sub pavilion Mongolia și având operator din Hong - Kong, a fost capturat de Marina statului Filipine, în noaptea de 14 aprilie 2018, la sud - vest de Insula Mindanao, Filipine. Potrivit unor informații, nava cu echipaj din Bangladesh și China ar fi introdus în țară, prin contrabandă, mai mult de 20.000 de saci cu orez de origine vietnameză, cântărind 1.359 de tone. La bord se aflau și alte persoane, inclusiv 34 de filipinezi și 17 persoane de naționalități încă neidentificate. Nava a fost reținută și dusă la Zamboanga pentru investigații suplimentare.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
miercuri, 24 aprilie Foto : Premieră în aviația militară! Aterizare forțată noaptea, fără roata dreaptă 4341 vizite, 0 comentarii Premieră în aviația militară! Aterizare forțată noaptea, fără roata dreaptă
Cultură-Educație
ieri, ora 19:10 Foto : S-a dat startul Olimpiadei Naționale la Limba română. Să vină premiile la Constanța! 1146 vizite, 0 comentarii S-a dat startul Olimpiadei Naționale la Limba română. Să vină premiile la Constanța!
Economie
miercuri, 24 aprilie Foto : Prețurile apartamentelor din Constanța au sărit calul 1117 vizite, 0 comentarii Prețurile apartamentelor din Constanța au sărit calul
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.78 secunde