Incidente și accidente pe mări și oceane

334
Incidente și accidente  pe mări și oceane - incidente-1520615380.jpg

Articole de la același autor

În august 2017, o navă de război americană a intrat în coliziune cu un tanc petrolier lângă Singapore. În urma impactului, 10 marinari de la bordul vasului "USS John S McCain" și-au pierdut viața. Potrivit unui raport al autorităților din Singapore, accidentul a fost cauzat de o "întoarcere bruscă" făcută de nava de război, care s-a pus în calea navei comerciale.

v v v

Cauza incendiului de pe nava portcontainer "Maersk Honam", care a dus la moartea unui marinar și dispariția altor patru, nu se cunoaște la această oră. Dar experții din industrie speculează că aceasta ar fi fost provocată de o încărcătură care nu a fost declarată corect în acte, de proprietarii ei. Incendiile anterioare ale unor portcontainere au avut astfel de cauze, amintesc experții.

v v v

Nava portcontainer "Maerk Shanghai" a raportat pierderea a 73 de containere în largul mării, la aproximativ 17 mile de la Oregon Inlet, Carolina de Nord. Nava este pe drumul de la Norfolk la Charleston, Statele Unite ale Americii. Nu există încă un raport despre încărcătura containerelor pierdute.

v v v

Nava ro-ro "Primula Seaways" și portcontainerul "MSC Madrid" au intrat în coliziune, pe data de 3 martie 2018. Ambele nave mergeau în aceeași direcție: portcontainerul către Antwerp, iar ro-ro-ul spre Ghent. "Primula Seaways" a suferit avarii grave, dar a ajuns la Ghent, iar "MSC Madrid" s-a întors din drum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Economie : Incidente  și accidente  pe mări și oceane
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Economie : Un șir de catastrofe navale
Pagina a fost generata in 0.9767 secunde