Incidente și accidente pe mări și oceane

331
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1516982524.jpg

Articole de la același autor

Vasul de pescuit rusesc "Vostok", cu 21 de oameni la bord, a lansat semnalul de primejdie în dimineața zilei de 25 ianuarie 2018. Nava se afla în Marea Japoniei, la aproximativ 90 mile marine sud de Vladivostok, Rusia. Un elicopter militar a fost trimis în cercetare, dar a revenit la bază întrucât rămăsese fără combustibil. Nu au fost găsite urme ale navei sau echipajului. 
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Diana" a eșuat, pe data de 19 ianuarie 2018, în Golful Haifa, Israel, din cauza unei defecțiuni la cârmă. Pe 25 ianuarie nava se afla în aceeași poziție. 
★ ★ ★
Tancul petrolier "Meridian Express" a intrat în coliziune cu bulk-carrier-ul "Southern Light". Incidentul a avut loc pe 23 ianuarie 2018, ora 22:40, în zona de ancoraj din vestul Gibraltarului, în Golful Algeciras. Ambele nave au suferit avarii și au fost reținute pentru cercetări.
★ ★ ★
Cargoul de mărfuri generale "Havbris" a eșuat la nord de Langoya, Norvegia, în dimineața zilei de 24 ianuarie 2018. În asistență au fost trimise o navă de salvare și nave ale Gărzii de Coastă, care au reușit să îl readucă în plutire.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1267 secunde