€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Incidente și accidente pe mări și oceane

Ştire online publicată Luni, 30 Octombrie 2017. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Ferry-boat-ul „Dharma Kencana II”, cu 114 pasageri la bord și 40 de autovehicule, a luat foc în dimineața 29 octombrie 2017. Incidentul a avut loc în mijlocul Mării Java. Nava plecase Samarang, Java, spre Pontianak, în vestul Kalimantanului. A fost declanșată operațiunea de salvare. Cel puțin nouă nave comerciale, SAR și de patrulare au fost trimise în ajutorul ferry-boat-ului în flăcări. Nu au fost raportate victime.

v v v

Pe data de 28 octombrie 2017, remorcherul „GF Tacuari” care împingea câteva barje cu containere a lovit un obiect aflat sub apă și s-a scufundat. Accidentul a avut loc la sud-est de Colonia Del Sacramento, în Paraguay, Rio de La Plata. Nava a început să ia apă, s-a răsturnat și s-a scufundat. Cei zece membri ai echipajului sunt în siguranță.

v v v

Într-una din magaziile bulk-carrier-ului „Golden Ice”, aflat în terminalul ArcelorMittal din portul francez Dunkirk, a izbucnit un incendiu pe data de 28 octombrie 2017. Nava tocmai descărca minereul adus din Canada. Incendiul a fost stins de echipele de pompieri de la uscat și de pe remorchere.

v v v

Pe data de 27 octombrie 2017, cargoul de mărfuri generale „Wilson Tyne” a lovit digul în timp ce intra în canalul Kiel. Atât digul cât și vasul au suferit avarii ușoare. Nava și-a reluat voiajul în după-amiaza aceleiași zile.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8038 secunde