Incidente și accidente pe mări și oceane

168
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1507560304.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile din regiunea Puntland, din Somalia, au dat un comunicat în care se confirmă faptul că Garda de Coastă l-a ucis pe căpitanul iranian al unei nave de pescuit iraniene și a rănit un alt membru al echipajului, după ce nava a refuzat să asculte ordinul de a înceta să pescuiască ilegal în apele Puntland. Garda de Coasta a deschis focul asupra navei, când aceasta a încercat să fugă de la locul faptei. Nava și cei 18 membri ai echipajului au fost arestați. 
x x x
Cargoul taiwanez "Xin Fa Er Hao" a dispărut pe data de 6 octombrie 2017, seara, în strâmtoarea Taiwan, la scurt timp după ce a părăsit portul Taipei. Nava era încărcată și avea șase marinari la bord: cinci taiwanezi și un indonezian. Pe 7 octombrie, a fost lansată o acțiune de căutare. Salvatorii au descoperit o plută de salvare goală, aparținând navei pierdute. 
x x x
Pe data de 6 octombrie 2017, tancul petrolier rusesc "Goeast" încărcat cu motorină de contrabandă a fost somat de Garda de Coastă libiană să oprească, dar a refuzat. Militarii au deschis focul cu tunul de 30 de milimetri, perforând tancurile de marfă și sala mașinilor. Apa a început să pătrundă în nava care a început să se încline. Totodată s-a produs un incendiu la bord. Motorina de pe navă a început să se scurgă în apele mării. Nu se cunoaște care este soarta echipajului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Octombrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.5195 secunde