Incidente și accidente pe mări și oceane

290
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1505648597.jpg

Articole de la același autor

Pe data de 14 septembrie 2017, polițiștii și vameșii au efectuat o percheziție la bordul portcontainerului "Dimitris C". Nava se afla în portul Ilo, din Peru. Au fost descoperite trei pungi cu 120 de pachete de cocaină. De asemenea, poliția a ridicat 16.243 dolari în numerar. Nava și cei 23 de membrii ai echipajului au fost reținuți. La bord sunt 16 marinari ucraineni, 3 ruși și 4 tanzanieni.

v v v

Pe data de 16 septembrie 2017, din cauza vântului puternic, legăturile la cheu ale portcontainerului "APL California" s-au rupt. Nava era acostată în portul Koper, din Slovenia, de la Marea Adriatică. Deplasându-se, portcontainerul a lovit un alt vas acostat în aceeași dană și un remorcher. Cu ajutorul a două remorchere, portcontainerul a fost readus pe vechea poziție.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Envi 1" a fost interceptat de Garda de Coastă libiană, în data de 15 septembrie 2017, în afara portului Zawya. Motivul: un presupus transport ilegal de materiale de construcție, inclusiv nisip, care au fost încărcate în portul Zawya. La bordul navei se află opt marinari: cinci albanezi și trei muntenegreni.

v v v

Bulk-carrier-ul "Elena Topic" a eșuat în Golful Thermaic, din Marea Egee, în seara, de 15 septembrie 2017, la scurt timp după ce a părăsit portul Salonic, Grecia. Nava era încărcată cu ciment pentru Coasta de Fildeș. Vasul a fost repus în plutire după aproximativ două ore de la eșuare, cu ajutorul a cinci remorchere, fiind nevoit să revină în port pentru o verificare amănunțită. Nu a fost raportată nicio scurgere de hidrocarburi în apă.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Annetta" a eșuat în timp ce se apropia de portul Zonguldak, Turcia. Incidentul s-a petrecut pe data de 15 septembrie, la aproximativ o milă nord de intrarea în port. Nava plecase din portul Novorossiysk, Rusia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Economie : Un șir de catastrofe navale
Pagina a fost generata in 0.2605 secunde