Incidente și accidente pe mări și oceane

302
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1489592532.jpg

Articole de la același autor

Tancul de bunkeraj "Aris 13" a fost deturnat de pirații somalezi în Golful Aden, lângă Cornul Africii. Vasul transporta combustibil de la Djibouti la Mogadiscio, în momentul în care a fost abordat de două ambarcațiuni rapide, având la bord oameni înarmați. Pirații au reușit să urce la bordul navei și să preia controlul. La bord se află un echipaj de opt oameni. După ce a fost deturnat, vasul s-a îndreptat spre orașul-port somalez Alula, unde a ancorat. "Aris 13" este prima navă capturată de pirații somalezi după anul 2012.


În dimineața de 13 martie 2017, în timpul manevrei de ieșire din portul Bayuguan, din nord-estul Chinei, de la Marea Bohai, nava portcontainer "Ze Hong" a eșuat pe dig. În aceeași zi, a fost repusă în plutire și a acostat în port, pentru investigații. Nava are capacitatea de 41.553 tdw și 2.480 TEU. A fost construită în 1995 și e înmatriculată sub pavilion China.


Cargoul de mărfuri generale "River Eregli" a rămas în black-out pe data de 1 martie 2017, în timp ce se deplasa de la Burgas, Bulgaria, spre Novorossiysk, Rusia. Nava a rămas în derivă și a emis semnalul de primejdie, dar a respins asistența din partea navelor aflate în apropiere. Spre seară, la solicitarea lui "River Eregli", forțele navale ale Rusiei au trimis remorcherul "MB-174", care a remor-cat nava până la Sevastopol. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4405 secunde