Incidente și accidente pe mări și oceane

233
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1488991702.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale rusesc "Merle" a fost interceptat de Garda de Coastă libiană, pe data de 5 martie 2017, în apele libiene și dus la Tripoli, unde a rămas în arest. Publicația "Libia Observer" afirmă că nava era în drum spre portul libian Zuwara, pentru a încărca deșeuri metalice pentru Turcia, un comerț ilegal în plină expansiune în Libia. Cei șapte membri ai echipajului au fost arestați.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare. Se spune, că nava nu ar fi avut permisiunea de acces în apele Libiei, din partea autorităților.

v v v

Ferry-boat-ul "Jean Nicoli" a părăsit portul Marsilia în după-amiaza de 6 martie 2017, mergând spre Ajaccio, Corsica. Vasul a fost întâmpinat de o furtună, cu valuri de 10 metri, când se afla la aproximativ 20 de mile marine de Insula Hyeres, aflată la sud de Toulon. Echipamentele de navigație și de comunicație au fost parțial distruse. Vasul a fost nevoit să își întrerupă voiajul și să se îndrepte spre Toulon, unde a ajuns dimineața devreme, pe 7 martie.

v v v

Autoritatea de Biosecuritatea din Fiji a interzis accesul bulk-carrier-ului "DL Marigold" în apele insulei, considerând că nava reprezintă o amenințare bio, care ar putea contamina apele din zonă. Operatorul vasului a fost informat cu privire la interdicție. Pe 7 martie 2017, nava s-a oprit și a rămas în derivă, așteptând noi ordine. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Martie 2017
Stire din Economie : Incidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.3964 secunde