Incidente și accidente pe mări și oceane

262
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1485792676.jpg

Articole de la același autor

Comandantul cargoului de mărfuri generale "New Light" (57 de ani) a fost găsit mort în cabina lui, în seara de 28 ianuarie 2017. Nava se afla, în acel moment, în Marea Flores, având o încărcătură de ciment. Vasul a fost redirecționat către un port de pe coasta indoneziană a Timorului, iar corpul neînsuflețit a fost transferat la poliție.

v v v

Pe data de 28 ianuarie 2017, Marina columbiană a confiscat 67 de kilograme de cocaină care se afla ascunsă într-un cilindru ce fusese atașat, sub apă, de corpul navei frigorifice "Crown Opal". Drogurile urmau să ajungă în Belgia. Scafandri au cercetat carena navei în Golful Uraba din Columbia. Nava și echipajul nu sunt suspectați de autorități că ar fi implicați în traficul de droguri. Se apreciază că recipientul a fost atașat fără ștința armatorului și a echipajului.

v v v

Ferry-boat-ul "Sicilia" a lovit cheul în timpul operațiunii de acostare în portul Ibiza, în dimineața zilei de 28 ianuarie 2017, la sosirea din Barcelona. Corpul navei a suferit o spărtură deasupra liniei de plutire, în bordul tribord. Nava a fost scoasă din exploatare timp de câteva zile, pentru reparații. Accidentul a fost cauzat de vântul puternic, deși ferry-boat-ul fusese asistat de remorcher.

v v v

Nava LPG "BW Maple" a intrat în coliziune cu tancul de produse petroliere "Dawn Kânchipuram" pe data de 29 ianuarie 2017, lângă portul Kamaraiar din India, în Golful Bengal. Cele două nave veneau din sensuri opuse. Bulbul navei LPG a lovit babordul tancului de produse petroliere în zona suprastructurii, producând daune. De pe "Dawn Kânchipuram" s-a produs o scurgere de hidrocarburi în apă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Economie : Săptămâna Europeană  a Shipping-ului
Pagina a fost generata in 0.4086 secunde